New Design…

The professor didn’t like my design too much…  I had to go back to square one, and use more of his input in the design–so now the house is a cube with a huge window across the front, showing the first and second floors.  This is more like what he wanted with the project.

The red marks on the cube/house are where I will be going back and making changes.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s